Дейта център инфраструктура от ново поколение

header_Data Centre_article_lirex

В настоящата обстановка на отдалечена работа Ви представяме решение на нашия партньор Fujitsu , което ще Ви позволи бързо и лесно да подсигурите подходяща среда за отдалечена работа. В допълнение, благодарение на интеграция с ключовите доставчици на публични cloud услуги, се постига най-добрата комбинация от облачни и on-premise технологии, които да отговорят на Вашите нужди и цели.

Доверявайки се на Лирекс, Вие ще получите консултация във всички етапи от жизнения цикъл – от дизайна и архитектурата, през имплементацията, до поддръжката, мониторинга и управлението.

Намалено време за имплементация

С интегрираното решение от Fujitsu, намалявате времето за имплементация и подсигурявате подходяща среда за отдалечена работа на Вашите служители в кратки срокове.

Изключителна гъвкавост и разнообразие

Подбираме от широка гама хардуерни и софтуерни опции, за изграждане на най-подходящата дейта център инфраструктура за Вашите нужди и цели.

data-center-modernisation640x396_tcm158-4508684_tcm158-2750222-32

PRIMEFLEX e предварително интегрирана и тествана комбинация от сървъри, дискови системи, мрежови компоненти и софтуер. Решението включва както класически конвергирани системи, така и хиперконвергирани такива. С помощта и експертизата на Лирекс, решението лесно може да бъде адаптирано към специфичните нужди на клиента, като едновременно с това спестява време и пари. Нашите експерти ще отделят време да опознаят и разберат Вашите конкретни бизнес цели и нужди, за да Ви предложат най-подходящото решение, изцяло съобразено с тях.

ДЕЙТА ЦЕНТЪР ИНФРАСТРУКТУРА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Разберете какви други решения можем да ви предложим, за да ви помогнем ефективно да подсигурите отдалечени работни места за своите слжители.

Направете запитване

 

Ние не налагаме предварително дефинирани решения от типа one-size-fits-all. Поставяме Вашите цели, технологични и стратегически изисквания на първо място. Водещото при проектите, които реализираме, е да предоставим решения, персонализирани според Вашите потребности и ИТ обкръжение.

 

Потърсете отговорния за Вас търговец в Lirex

пишете ни на имейл office@lirex.bg

или ни се обадете на тел. 02 9 691 691