ЛИРЕКС БГ РАЗШИРИ МЕЖДУНАРОДНИЯ СИ ПАЗАР И В УКРАЙНА

ukraine_euam

Консултативната комисия на Европейския съюз в Украйна е най-новият международен партньор на Лирекс. Компанията сключи рамков договор с европейската институция за доставка на високотехнологично оборудване и услуги – Supply of IT equipment & software for EUAM Ukraine. Договорът е за срок от 3 години и половина и влиза в изпълнение още този месец.

Представителството на ЕС в Украйна обяви своя избор с думите:

Ние се спряхме на кандидатурата на Лирекс, защото предложението беше техническо изрядно, описаните процеси показваха сериозен опит в обслужването на договори с международни възложители и по рамкови програми, а и предложените цени за доставка бяха повече от добри. Комисията беше уверена, че кандидатурата на Лирекс ще осигури максимално бързо и качествено обслужване на мисията и нейните бенефициенти“

Евгений Сен, специалист договаряне

С този договор, Лирекс БГ разшири международното си представяне и вече предоставя своите услуги в 14 държави по света – Белгия, Великобритания, Германия, Норвегия, Полша, Италия, САЩ, Словения, Турция и др. Компанията предлага цялостен, персонализиран подход към клиента при интегрирането на ИТ решения и услуги в сферите на киберсигурността, ИТ средата, решенията за дигитализация на процеси и други.