ЛИРЕКС БГ ВЕЧЕ Е VEEAM SILVER RESELLER

B_262d2a5266df751ca7acbeac5d719a9f-e1504188310405

Лирекс БГ стана Silver Reseller на Veeam Software. Veeam е компания,  създаваща иновативни продукти за управление на виртуални инфраструктури и защита на данни.

Тази компания е фокусирала усилията си в разработването на иновативни и практически решения. Тяхна цел е да помагат на ИТ специалистите да управляват по-добре VMware vSphere и Microsoft Hyper-V виртуални инфраструктури.

 Лирекс БГ се стреми да помага на клиентите да постигат своите бизнес цели.Това се случва чрез овладяването и успешното прилагане на иновативни информационни и комуникационни технологии.Логично е разширяване на партньорската мрежа. Изборът са компании, създаващи иновативни продукти.

Виртуализация от Лирекс БГ

Компаниите Лирекс продължават да бъдат пионер на българския пазар. Реализираните до момента проекти включват виртуализация на Microsoft Exchange, MS Active Directory, DNS, WSUS, MS SQL Server.Също и Oracle Real Application Cluster, Oracle Application Server Enterprise edition и Symantec Antivirus. Symantec Antivirus са технологии, които до момента не бяха инсталирани за реална експлоатация във виртуална среда в България.