ЛИРЕКС БС, ЧАСТ ОТ КОМПАНИИТЕ ЛИРЕКС.КОМ, ЗАВЪРШИ ПРОЕКТ ЗА МИГРАЦИЯ НА IP ТЕЛЕФОННА ЦЕНТРАЛА И НАДГРАЖДАНЕ НА LAN МРЕЖА НА ПФАЙЗЕР БЪЛГАРИЯ

B_9b8553e758c18192cba81adee080bf43-e1504189777335

Лирекс БС, част от компаниите Лирекс.ком, завърши проект за миграция на IP телефонна централа и надграждане на LAN мрежа на Пфайзер България. Осъществяването на този проект бе част от преместването на компанията в нова офис сграда. Проектът включва доставка и инсталация на мрежово оборудване, изграждането на видеоконферентна и озвучителна система. И не на последно място –  доставка и инсталация на периферни устройства. Дизайна и изпълнението на проекта бе ръководено и реализирано с общите усилия на специалисти на фармацевтичния гигант Pfizer.Той си партнира с  водещия системен интегратор в страната – Лирекс.ком. В резултат на това беше оптимизирана цялостната мрежова инфраструктура и телефония на компанията. Съобразено с  нуждите и изискванията на планирания цялостен модел на системна поддръжка.

Pfizer

Фармацевтична компания с над 160-годишна история. Компанията работи по откриването и разработването на иновативни, безопасни и ефективни начини за предотвратяване.Също и лекуване на едни от най – тежките заболявания. Pfizer инвестира годишно повече от 7 милиарда долара в научно-изследователска дейност. Притежава едно от най-големите звена за проучване и иновации в сектора. Приходите на компанията за 2010 година надхвърлят $67,8 милиарда, а пазарната и капитализация е $163,3 милиарда.