ЛИРЕКС СПОДЕЛЯ СВОЯ ОПИТ В ОБУЧЕНИЯТА В УСЛОВИЯТА НА СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ

D8B4C8A3

Лирекс се включи в проект на плаформата Mindhire, който е свързан с обучения в условията на пандемия и социална дистанция.

В 4 последователни части споделяме нашия опит, мисли и прогнози за реалността и добрите практики. Проектът проследява какво се случва на пазара на обучения в ИТ сектора в България преди и по време на пандемията, както и как днес компаниите обучават и надграждат знанията и  уменията на хората си. Важно е да отбележим, че  инициаторите на проекта поставят специален фокус върху новите и най-активни в социалните мрежи поколения – Z (родени между 1996 г. и 2011 г.) и милениалите (родени между 1981 г. и 1996 г.) и върху това как те посрещат новите предизвикателства.

За Лирекс обученията и споделянето на опит са основополагащи ценности, и се стремим да осигуряваме на целия ни екип възможност за непрекъснато актуализиране, надграждане и усвояване на нови знания и умения.

Сърдечни благодарности на Йордан Филчев – Ръководител Център за обучения на Лирекс БС – за активното участие и предоставянето на изчерпателна информация за участието ни в тази инициатива.

Цялата първа статия, както и коментарите по темата от представителите на Лирекс – Йордан Филчев и Радостина Шишманова, можете да откриете на нашите фейсбук и LinkedIn страници, както и ТУК и ТУК.