LIREX ЧАСТ ОТ CYBERSECURITY TECH ACCORD

pexels-photo-398532

LIREX вече е част от глобалното семейство на Cybersecurity Tech Accord

Компаниите от групата LIREX Com се присъединиха към платформата за международно сътрудничество в областта на киберсигурността –  Cybersecurity Tech Accord. Тя обединява над 70 глобални компании, които си партнират в мисията да защитават своите клиенти и потребители, както и да работят за по-безопасен онлайн свят, като вложат усилия и в превенцията на злонамерени атаки. В асоциацията членуват компании, като Cisco, Microsoft, SAP, Avast, LinkedIn, Oracle, Facebook, VMWare, Nokia и много други.

Мисията, на която екипът на LIREX се е посветил е да подпомага клиентите си, да постигнат техните бизнес цели чрез овладяването и успешното прилагане на иновативни информационни и комуникационни технологии. Осъществяването на тази мисия минава задължително през постигането на високо качество на информационната сигурност, която предлагаме на нашите клиенти.

Като част от членството ни в Cybersecurity Tech Accord, екипът на LIREX припознава следните принципи на платформата, за които се ангажира да работи и спазва:

  • Силна защита: Вярваме, че всеки заслужава равна защита от кибер атаки, независимо от неговите технически познания, културни особености, локация или мотиви.
  • Без атаки: Ангажираме се да не извършваме умишлени действия, с които да застрашаваме или компрометираме сигурността на онлайн средата, както и да защитаваме собствените си продукти и услуги от външно вмешателство.
  • Изграждане на широка експертиза: Ние смятаме, че киберсигурността е споделена отговорност и работим за подобряване, както на способностите на всеки да действа защитено и безопасно онлайн, така и за повишаване на разнообразието на хората, част от общността на практикуващите информационна сигурност.
  • Колективен отговор: Вярваме, че можем да постигнем повече заедно и ще си партнираме с всички в платформата, а и извън нея, за да адресираме и да се борим с предизвикателствата в киберсигурността.

Участието на LIREX в тази глобална платформа ще повиши допълнително експертизата, респективно и качеството на услугите за киберсигурност, които предоставяме на нашите партньори и клиенти.