LIREX И RAPID7 С ОФИЦИАЛНО ПАРТНЬОРСТВО

rapid7-logo-black-orange

Следвайки фокуса си да предоставя комплексни решения за информационна сигурност, LIREX е вече официален партньор на Rapid7, световен лидер в анализите на информационната сигурност.

Нашата цел винаги е била да развиваме портфолиото си, по начин, който позволява на нашите клиенти да получават широк спектър от ИТ решения и услуги.

Инженерният екип на LIREX притежава висока експертиза и опит в интегрирането на  комплексни решения за осигуряване на сигурен отдалечен достъп и защита от кибератаки. Предлаганите от нас решения за информационна сигурност са винаги съобразени с конкретните бизнес нужди и цели на всеки клиент.

Rapid7 предлага решения за информационна сигурност и анализ, позволяващи на организациите да прилагат проактивен подход за защита на данните. Решенията на компанията осигуряват видимост и анализи, които помагат при вземане на информирани решения, изграждане на стратегии за сигурност, както и проследяване напредъка. Rapid7 опростява управлението на риска и справянето със заплахи за информационната сигурност. Постигат го чрез комбинация от анализи на взаимно свързани заплахи и изчерпателно събиране на данни в реално време за потребители, активи, услуги и мрежи, независимо дали са локални, мобилни или в облака. На Rapid7 се доверяват клиенти от над 140 държави.