LIREX СМЕ НА WEBIT

as-2

Отправяме поглед към бъдещето и правим своята прогноза за 2030г.! Ще я споделим с повече от 7000 гости на WEBIT утре и в сряда в Арена Армеец. Ще покажем нашето виждане за ключовите ИТ тенденции, които ще определят динамиката на глобалния пазар и технологичното развитие в следващите няколко години. Очаква ни ново, интелигентно бъдеще, към което ще се адаптират само най-подготвените! Екипът на LIREX е готов! Щандът ни на WEBIT също. Нямаме търпение за интересни разговори за иновации и тенденции, LIVE демонстрации с любезното съдействие на нашия инженерен екип и горещ нетуъркинг.

Тази година Webit.Festival Europe е част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите – водещото събитие на българското председателство на Съвета на ЕС по въпросите на цифровите технологии. Събитието се провежда под мотото “Преоткриване бъдещето на Европа”.

Седмицата ще посрещне над 7000 участници от над 100 страни, сред които 1500 водещи политически лидери от Европа и света (държавни глави, еврокомисари, министри, кметове, евродепутати), 6000+ световни лидери в бизнеса, глобални и европейски основатели и предприемачи, иноватори, учени и експерти в дигиталната икономика; Събитието избира и представя най-добрите 200 стартиращи компании в Европа.

Сред основните теми са каква е визията за цифрова Европа, ориентирана към човека през 2030-2050 г.; какво място заемат ценности и култура в дигиталната ера; какви са приоритетите за цифровите умения и образованието; какви са приоритетите за инфраструктурата 4.0; как да се посрещнат вътрешните и външните предизвикателства пред киберсигурността; как цифровите технологии могат да помогнат за счупване на стъкления таван?

Очаквайте снимки в социалните канали на LIREX!

Уговорете среща с нас на WEBIT