IDC ROADSHOW 2014 – ЗЛАТЕН ПАРТНЬОР ЛИРЕКС.КОМ СЪВМЕСТНО С CHECKPOINT

B_e475e77068991d2d7c1dcc8fe8f98087-e1504186055292

Лирекс.ком, съвместно с CheckPoint, бяха Златен партньор на провелaтa се на 20 март конференцията за ИТ сигурност и еволюция на центрове за данни. Събитието се проведе за осма поредна година и постави акцент върху необходимостта от баланс между ИТ и бизнеса, сигурността на информацията в кибер пространството, защитата на лични данни и оптимизирането на разходите на дейта центровете.

Лирекс.ком акцентира върху новите тенденции в интернет сигурността с Check Point.

Кои са заплахите в Интернет днес?

С развитието на интернет се развиват и заплахите. Те могат да са от Троянски кон (Backdooring) и Drive-by Download / Watering-Hole, през разновидностите на Man-in-the-Middle (MitM, MitB, MitMo) до 0-day malware и roBOT NETwork (т.н. BOTNET), както и phishing, DdoS и много други.

Кои са новите тенденции?

Антивирусът и firewall отдавна не са достатъчни при подсигуряването на сигурността на данните. Все повече организации внедряват в своите системи Intrusion prevention systems (IPS), Application Control, URL Filtering, Data loss prevention (DLP), както и най-голямата новост при сигурността: Threat Emulation на Check Point.

Какво предлага Лирекс.ком?

В областта на информационната сигурност, Лирекс.ком има дългогодишен с множество успешно реализирани проекти, като обхвата на решенията покрива цялата гама от възможни атаки. Check Point допълнително обогатява портфолиото от вендори, с които Лирекс.ком работи като по този начин Лирекс.ком осигурява комплексна, интегрирана и висококачествана защита срещу злонамерени атаки, вируси, spam и т.н.

Портфолиото на Лирекс.ком в областта на Защита на мрежи и информационни системи включва: Antispam и web control; End point protection (antivirus & mobile security); SIEM (Security information and event management); Network security / Firewall; Database security; DLP (Data loss prevention) и MDM (Mobile Devise Management).

В областта на Информационна сигурност предлагаме: Стандарти, политики и процедури за сигурност; Penetration Test; Одит за информационната сигурност Business continuity planning и Security Awareness обучения.

За повече информация се свържете с търговски специалист.