LIREX и Genetec с официално партньорство

LIREX и Genetec с официално партньорство

Следвайки фокуса си да предоставя комплексни интелигентни решения, LIREX стана официален партньор на Genetec, световен лидер в производството на устойчиви и гъвкави системи за физическа сигурност.

Нашата цел винаги е била да развиваме портфолиото си, по начин, който позволява на нашите клиенти да получават широк спектър от ИТ решения и услуги.

При обезпечаването на физическия достъп прилагаме комплексен подход. Оптималната защита чрез интелигентни видеонаблюдение,  контрол на достъпа и периметъра зависят от подходящото съотношение между риск, технологии и правила, а добавената стойност идва от интеграцията и интелигентните функционалности.

Като водещ доставчик на унифициран софтуер за физическа сигурност, Genetec разработва софтуер за физическа сигурност и обществена безопасност. Неговият водещ продукт, Security Center, обединява в една платформа контрол на достъпа и видеонаблюдение с разнообразни аналитични функционалности, които подобряват ефективността, като позволяват на екипите по сигурност да реагират по-бързо и да вземат информирани решения. Решенията за физическа сигурност разработени от Genetec надминават сигурността, като предоставят значима информация за оптимизация на ключови оперативни процеси.

LIREX в партньорство с Genetec изгражда устойчиви и гъвкави решения за физическа сигурност, които с лекота се адаптират към промени в нуждите на организациите.