LIREX със статия на тема Дигитална трансформация в списание Мениджър

дигитална трансформация

LIREX взе участие в последното издание на списание Мениджър със статия на тема Дигитална трансформация:

Добрите дигитални решения оптимизират бизнеса и дават допълнителна стойност

С нарастване на работната динамика и необходимостта от мобилност, бързина и висока продуктивност, все повече компании осъзнават необходимостта от дигитализиране на различни свои бизнес процеси. В LIREX знаем, че като всяка промяна и дигиталната трансформация може да бъде сериозно предизвикателство за всеки бизнес.

Взимайки това предвид и комбинирайки го с 30-те си години опит, ние успешно разработваме и развиваме собствени софтуерни решения в областите Управление на активи и инвентаризация, Дигитално обучение и изпити, Управление на вътрешни логистични процеси и други.

В LIREX вярваме, че ключът към успешна промяна е внедряването на гъвкави софтуерни решения, които позволяват лесна адаптация към спецификите на организациите, като по този начин постигаме високоефективни и оптимизирани процеси. Едно от ключовите предимства на LIREX решенията за дигитална трансформация е фактът, че могат да бъдат удобно интегрирани да работят едно с друго, и по този начин всеки бизнес може да разчита на комплексния подход на един доверен партньор.

Непрестанният ни стремеж към развитие позволява на клиентите ни да имат нарастващ избор и комплексни, персонализирани решения, отговарящи максимално точно на потребностите им. Ние никога не спираме да работим с и за тях. 

Повече за решенията за дигитална трансформация от LIREX, може да намерите на Дигитална трансформация или в онлайн версията на статията в manager.bg